top of page
Keresés
  • Szerző képeViddL

Webshopot szeretnél indítani? Most vagy soha!

Az eKereskedelemi piac tíz év alatt tizenkétszeresére nőtt. 2017-ben 27 százalékkal nőtt az értékesítés forgalma a megelőző évhez képest, így a teljes hazai online kiskereskedelmi forgalom ugyanis 945 milliárd forintra rúgott.


A teljes kiskereskedelem 6,2 % tette ki az online vásárlás. Ez azt jelenti, hogy három év alatt több mint másfélszeresére nőtt a kiskereskedelmen belüli aránya. Mit vásárolunk leginkább online? Számítástechnika, szórakoztató elektronika, ruházat és sportruházat, játék és ajándék a legnépszerűbb kategóriák között.


2017-ben 27 százalékkal nőtt az értékesítés forgalma a megelőző évhez képest, így a teljes hazai online kiskereskedelmi forgalom ugyanis 945 milliárd forintra rúgott.

Az előrejelzések alapján a következő években is az eddig megszokott gyorsnak tekinthető növekedési trendek fogják jellemezni itthon az e-kiskereskedelmet, és öt év múlva a hazai internetes kiskereskedelem akár két-két és félszeresére nőhet, meghaladva ezzel az 1000 milliárdos belföldi forgalmat.


Az eKereskedelemben nehéz kitűnni. A rugalmas csomagszállítás az egyik módja annak, hogy versenyelőnyt szerezz a piacon. A ViddL segítségével fel tudod ajánlani az esti vagy a hétvégi csomagszállítást Budapesten. Hogyan add hozzá a webshopodhoz a ViddL szállítási opcióit? Itt megtudhatod: https://viddl.hu/sender/


Forrás: eNET Internetkutató Kft.

104 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Mert nálunk heti akár 100.000-120.000,- forintot is kereshetsz! Csak Rajtad múlik! Minél többet szállítasz, mi annál jobban értékeljük ezt! Szállíts egy nap 50 csomag felett és mi adunk plusz 1.500,

bottom of page