top of page
Keresés

„The moment of truth” – Az igazság pillanata a kézbesítéskor

A mai online vásárlókat nagy mértékben befolyásolja az élmény, amit a kézbesítésnél kapnak. Ma már elengedhetetlen az, hogy egy online webshop a vásárlás minden szakaszában az ügyfél kedvébe járjon.

Felgyorsult világunkban az ügyfél irányít, hiszen egy kifogástalan szolgáltatás az elvárt minimum, így nehéz azt a bizonyos vásárlói elvárást túlszárnyalni. Az online vásárlók egyre jobban elvárják, hogy a vásárolt terméket akkor és ott kapják meg, ahol szeretnék. A sok elvárásból a három legfontosabb a választás lehetősége, a gyorsaság és a kényelem.


Add fel csomagod ma és a ViddL.hu-n

A csomagszállításánál a vásárlók egyértelművé tették, hogy olyan szolgáltatást szeretnének látni, mely alkalmazkodik a hektikus napirendjükbe. Jelenleg a házhoz történő és a következő napra történő kiszállítás az elvárt norma, viszont hamarosan az azonnali, pár órán belüli kézbesítés elvárt követelmény lehet az online vásárlóktól.

„The moment of truth”, vagyis az igazság pillanata, mely az online vásárlásnál a kézbesítéskor történik

Ez az első alkalom, amikor a vásárló találkozik a vásárolt termékkel, és az itt kapott élmény alapján fogja megítélni az online áruházat is. 38%-a a vásárlóknak soha nem megy vissza abba az online shopba, ahol negatív élményben részesül a kézbesítéskor. Továbbá, 87%-a az online ügyfeleknek visszatér az adott webshopba egy pozitív kézbesítési élmény után.

A verseny az e-kereskedelemben egyre intenzívebb köszönhetően annak, hogy egyre több új szereplő jelenik meg ebben az iparágban. A vásárlói hűség megtartása ennek következtében fontosabb most, mint valaha. Azok az online áruházak fognak ebben a versenyben felülkerekedni, melyek folyamatosan egy megbízható, rugalmas és gyors kiszállítással növelik a vásárlói élményt.


A ViddL egy megbízható csomagszállítást kínál városon belül, rugalmas szállítási opciókkal, mint a munkaidőn túli vagy a hétvégi kiszállítási opciók. ViddL futárjaink figyelnek arra, hogy az online vásárlók egyéni igényei szerint kézbesítsék a csomagokat. A ViddL egyedülálló „crowd shipping” megoldásával akár a Te webshopod is versenyelőnybe kerülhet a magyar e-kereskedelemben.

73 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Mert nálunk heti akár 100.000-120.000,- forintot is kereshetsz! Csak Rajtad múlik! Minél többet szállítasz, mi annál jobban értékeljük ezt! Szállíts egy nap 50 csomag felett és mi adunk plusz 1.500,

bottom of page