top of page
Keresés

Pénzre váltjuk a szabadidődet!

Frissítve: 2020. okt. 15.

Gyere és futárkodj rugalmasan a ViddL-nél! Jelentkezz ma, és kezdj akár holnap! Az eddigi futárjaink ezeket a kérdéseket kérdezték az első napjuk előtt:


Hol tudok jelentkezni futárnak?

Egyszerűen az oldalunkon itt. Ezek után egy megerősítő linket küldünk, amit követve perceken belül már interjú időpontot is foglalhatsz.


Mennyit tudok keresni a futárkodással a ViddL-nél?

Átlagosan egy futárunk 2.200 - 2.500 Ft / óra tud keresni + borravaló. Bár van olyan futárunk, aki 3.000 Ft / óra felett keres - persze ehhez kell egy kis gyakorlat.


Mennyit tudok dolgozni nálatok?

A ViddL-nél rugalmas heti munkabeosztásban tudsz dolgozni a hétköznapokon a délelőtti 9:00-12:00-ig tartó 3 órás idősávban:

  • 09:00-12:00

Gyere annyiszor dolgozni egy héten, amennyiszer szeretnél. Nincs megkötés. A hétvégén sajnos jelenleg nem üzemel szolgáltatásunk, így az időpontok kizárólag a Hétfőtől-Péntekig tartó sávban érvényesek.


Mivel lehet szállítani a ViddL-nél?

Elsősorban a kerékpáros, gyalogos, rolleres futároknak tudunk munkát biztosítani. A BKK kényelmes járataival bárhova el tudsz menni. :-) Az autós kiszállítás a ViddL szolgáltatása esetén jelenleg szünetel lévén, hogy a belvárosban történő parkolás, forgalom és megközelítés sokkal lassabb kiszállítást tesz lehetővé.


Hova szállítotok?

Jelenleg a belső kerületekben szállítunk: V., VI., VII., VIII., IX., XI. és a II. kerületekben.


Mi történik, ha lefoglalok egy munkaidőt, és mégsem tudok jönni?

Tudjuk, hogy ez megesik. Kérlek, szólj nekünk időben, de legalább 24 órával a munkaidő előtt.


Mibe tudom pakolni a csomagokat?

A ViddL egyedi táskájába. Sőt, adunk polót, kabátot, sapkát és mindent, ami kell.


Mi kell a kézbesítéshez?

Egy okostelefon és internet. A ViddL applikációja fut iOS és Android telefonokon is.


Szakad az eső/hó? Így is kell szállítanom?

A karácsonyi ajándékok esőben/hóban is a fa alatt kell, hogy legyenek. Az extra fáradtságot plusz díjjal honoráljuk.


Mi történik akkor, ha nem tudom kézbesíteni a csomagot a saját hibámon kívül, például a címzett nem elérhető a kézbesítés napján?

Mi mindent megteszünk, hogy a címzettet folyamatosan értesítsük a csomag pontos érkezéséről. Többek között mi vagyunk az a futárszolgálat, aki Facebook Messengeren értesíti az ügyfelet a futár érkezéséről, így a sikeres kézbesítési arányunk jóval 90% felett van. Ha esetleg sikertelen a kézbesítésed, mi akkor is kifizetjük a csomag szállítási díj felét.


Van még kérdésed? Írj egy e-mailt az info@viddl.hu e-mail címre, és pár órán belül válaszolni fogunk. Nincs több kérdésed? Gyere várunk egy szuper csapatba: Jelentkezz itt!4 609 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Mert nálunk heti akár 100.000-120.000,- forintot is kereshetsz! Csak Rajtad múlik! Minél többet szállítasz, mi annál jobban értékeljük ezt! Szállíts egy nap 50 csomag felett és mi adunk plusz 1.500,

bottom of page