top of page
Keresés
  • Szerző képeViddL

A városon belüli csomagszállítás jövője

Frissítve: 2018. jún. 4.

Több vásárlót tudsz úgy elérni, ha igény szerinti csomagszállítást tudsz felajánlani nekik. 49%-a a vásárlóknak sokkal nagyobb hajlandóságot mutatna a vásárlásra, ha a saját igényeik szerint történne a kiszállítás. Ennek ellenére az online üzleteknek mindössze 15%-a ajánl ilyen rugalmas kiszállítást.Rugalmas kiszállítással nem csak megkülönböztetheted magad a versenytársaidtól, de új vevőket is szerezhetsz, hiszen olyan szolgáltatást tudsz kínálni, amit a piaci szereplők 85%-a nem tud.

A ViddL összeköti a helyi vállalkozásokat, a helyi futárokat és a helyi vásárlókat. A ViddL lehetővé teszi a helyi piactér online megvalósítását és hozzájárul ahhoz, hogy a lokális vállalkozások felvegyék a versenyt a globális nagyvállalatokkal.


A ViddL egy átalánydíjat határoz meg a csomag méretétől függően városon belüli csomagszállításra. A szigorúan kiválasztott ViddL futárok minőségi csomagszállítással hozzájárulnak a vásárlói élmény növeléséhez. Sőt, mivel a csomagszállítás helyi szinten történik, így a kiszállítás történhet tömegközlekedéssel, autóval vagy biciklivel.


Regisztrálj ma és egyenlegedet egyből feltöltjük, hogy kipróbálhass minket, és ingyen feladhasd első csomagodat!

https://viddl.hu/sender/registration

85 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Mert nálunk heti akár 100.000-120.000,- forintot is kereshetsz! Csak Rajtad múlik! Minél többet szállítasz, mi annál jobban értékeljük ezt! Szállíts egy nap 50 csomag felett és mi adunk plusz 1.500,

bottom of page