top of page
Keresés

6 ok amiért megéri az azonnali kiszállítást választanod

Az azonnali kiszállítás egykor még csak álom volt a csomagküldőknek, ma már viszont belátható távolságban van köszönhetően az olyan startupoknak, mint a ViddL.


De miért is fontos az azonnali kiszállítás a csomagszállításban?

80%-a a vásárlóknak azonnali kiszállítást szeretne

Az Y generáció nagyobb része már el is várja, hogy az azonnali kiszállítás egy szállítási opció legyen az online vásárláskor.

61%-a a vásárlóknak gyorsabb házhozszállítást szeretne – a vásárlást követő 1-3 órán belül

Sőt, néhány vásárlónak az azonnali kiszállítás sem elég, hiszen a vásárolt árut szeretné 1-3 órán belül megkapni a vásárlást követően. Ez egyre több kérdést és problémát vet fel az üzleteknek. Izgalmas lesz látni, hogy ezt a kihívást a jövőben hogyan lehet a leghatékonyabban megoldani.


A megrendelést követően a ViddL futár lefoglalja a csomagodat egy megadott időpontban és megadja a leadás időpontját is. Erről mind a csomagküldő, mind a címzett értesítést kap
23%-a a vásárlóknak akár extrát is fizetne egy aznapi kiszállításért

Ami érdekes ebben a számban, hogy a fiatal generáció egyre inkább hajlandó prémiumot fizetni az aznapi kiszállításért. Az Y generáció 30%-a már az aznapi kiszállítást választja, még ha drágább opció is. Ez a trend növekedő tendenciát mutat.

A összes csomagszállítás 20-25%-át fogja kitenni az aznapi kiszállítás 2025-re
51%-a a vásárlóknak szeretné tudni a pontos időpontját a csomag érkezésének

„A 3-5 napon belül érkezni fog a csomag” megjegyzés már nem kielégítő a vásárlóknak. Pontosan szeretnék tudni, hogy mikor fog a csomag megérkezni. Az aznapi kiszállítás az egyik megoldás erre a problémára.

83%-a az online vásárlóknak valós idejű nyomonkövetést akar

A nyomonkövetés legfontosabb része az utolsó kilométer alatt történő tracking, hiszen ekkor fog a csomag megérkezni a vásárlóhoz.

 

Ez csak 6 ok volt a sok közül ami azt bizonyítja, hogy az aznapi kiszállítás a csomagszállítás jövője. Budapesten a ViddL célul tűzte ki az aznapi csomagszállítás megvalósítását. Jelenleg a ViddL lehetővé teszi a másnapra, akár 24 órán belüli csomagszállítást. Aznapi kiszállításra már ősztől lehetőség lesz.

152 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Mert nálunk heti akár 100.000-120.000,- forintot is kereshetsz! Csak Rajtad múlik! Minél többet szállítasz, mi annál jobban értékeljük ezt! Szállíts egy nap 50 csomag felett és mi adunk plusz 1.500,

bottom of page